ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ ΗΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή κ. Λαμπρόπουλου Μάριου βρήκε κυπελλούχο ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ περιόδου 2016-2017 τον  ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ αφού επικράτησε με σκορ 3-0 του Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ σε μία αναμέτρηση που είχε πάθος,δύναμη,φάσεις goal,ένταση και πλήθος κόσμου οι οποίοι κατέκλισαν το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΙΑΤΖΑΣ δημιουργώντας πολύ ωραίο κλίμα βοηθόντας τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων να αποδόσουν τα μέγιστα.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:


ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης (78′ Ζαπάντης), Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Δημάκης (65′ Ζούλης), Μπακατσέλος (65′ Κωνσταντόπουλος), Δαβουρλής, Μπάρκας, Μιλοσέσκι, Αναμουρλίδης


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Πλαστουργός (78′ Παναγόπουλος), Στούπης, Μπεγλεκτσής (72′ Σκοζάι), Βλαχόπουλος, Χατζηστάμου.

Ο ΚΟΣΜΟΣ

Βροντερό παρών έδωσε ο κόσμος ο οποίος κατέκλυσε το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ . Έτσι το φίλαθλο κοινό της Ηλείας έδειξε να τιμά τον θεσμό του Κυπέλλου, τις προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν στην διεξαγωγή του αγώνα (ποδοσφαιριστές ,προπονητές, διαιτητές ιατρό και παρατηρητές) και πάνω από όλα έδειξε την στήριξη του στο Ηλειακό ποδόσφαιρο.

OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ΅Λαμπρόπουλος Μάριος

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πήττας Άγγελος, Καραλής Ιωάννης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκαντωνάτος Γιώργος

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1-0: Με την έναρξη του β’ μέρους, στο 47′ από τον Χατζηστάμου μετά απο λάθος της άμυνας του Ξενοφώντα.

2-0: Στο 70′ ο Βλαχόπουλος από κοντά έκανε το 2-0 μετά απο ασθενή απόκρουση του Κουτρουμπή.

3-0: Στο 76′ ο Στούπης με ωραίο πλασέ.

ΑΠΟΝΟΜΗ:

Η απονομή των μεταλλίων πραγματοποιήθηκε στον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Κουλούρη Άρη και στον ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ από τον Γ.Γραμματέα κ. Τσουραπά Γιώργο ενώ η απονομή του Κυπέλλου από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ και από τον εκπρόσωπο της αλυσίαδας super market MARKET IN η οποία είναι και ο μέγας χορηγός του θεσμού  κ. Τσακοπιάκο Διονύσιο.

 

Print Friendly, PDF & Email