Β’ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Απονομή κυπέλλου

ap_smi

 

Σε δείπνο που παρατέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε εστιατόριο στον Πύργο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, απονεμήθηκε από την ΕΠΣ Ηλείας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των δυο πλευρών, το κύπελλο πρωταθλητή της φετινής Β’ Κατηγορίας Ηλείας στον Απόλλωνα Σμίλα και τα μετάλλια στους παίκτες.

IMG_0685IMG_0675

Σε πανηγυρικό κλίμα μετά τη μεγάλη προσπάθεια των συντελεστών της ομάδας, που έκαναν μια εξαιρετική παρουσία. Παρά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στη διάρκεια της σεζόν (και τα οποία, ακόμα και τώρα αφήνουν ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας, αλλά αυτό είναι κάτι που οριστικά θα κριθεί το προσεχές διάστημα).

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Βαρουξής, τεχνικός της ομάδας και βασικός “λειτουργός” της ειδικά στο διάστημα των διοικητικών κενών: «Είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε αυτόν τον τίτλο. Όλη τη σεζόν, τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στα πλέι οφ δείξαμε πολλά και δίκαια κρατήσαμε την πρωτοπορία από την αρχή ως το τέλος. Στην έξτρα διαδικασία, δυσκολευτήκαμε λόγω της στράτευσης του Θεοδωρόπουλου και του τραυματισμού του Δ. Γαλανόπουλου, αλλά όλα τα παιδιά συνέχισαν να κάνουν το καλύτερο. Είχαμε για καιρό να αντιμετωπίσουμε και το γνωστό διοικητικό πρόβλημα, αλλά πλέον είναι μέρες χαράς και δικαίωσης όλων μας. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια τους, καθώς και όσα μέλη του Δ.Σ. βοήθησαν στο δύσκολο διοικητικό έργο. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο Βασίλη Καλογερόπουλο τον εμπνευστή αυτής της ομάδας».

Print Friendly, PDF & Email