ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

 

Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης μας απέναντι στις αντίστοιχες Μικτές της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Οι Παίδες παίζοντας ψυχομένα και αποφασιστικά παρότι έχασν σωρεία ευκαιριών κέρδισαν δίκαια το πολύ καλό συγκρότημα Παίδων της Ζακύνθου με σκορ 4-1.

Αναλυτικά:

Το σκορ άνοιξε  μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Λούσκου. Οι παίκτες του Πατρίκ Ενγκεμά απάντησαν στο 21΄ με σουτ εντός περιοχής του Κιδέρι (από ωραία ενέργεια και πάσα του Γουσέτη). Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και στι 58΄ ο Τσιγκούνης με κεφαλιά (από σέντρα του Ζαφειρόπουλου) έκανε το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Λούσκος με σουτ (εντός) θα πετύχει το 1-3 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τελικό 1-4 θα σημειώσει ο Σπυρόπουλος με σουτ στο 77΄.
Διαιτητής ήταν ο Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας) με βοηθούς τους Βασίλη Μπέη και Γεράσιμο Στεριώτη (Ζακύνθου.
Οι συνθέσεις:
Εικόνα 592
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος):Μανουσιάδης, Γρηγορόπουλος (74΄ Χριστακόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μουσχούλιας (66΄ Καρούσος), Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Κοσκορής (70΄ Φερεκίδης), Μπάλλας, Λούσκος (66΄ Σπυρόπουλος), Ζαφειρόπουλος (70΄ Ζαβός),  Τσιγκούνης.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Βλασόπουλος, Πήλικας, Ρίκος (75΄ Παπαδάτος), Μαρίνος, Γουσέτης, Κολεύρης (53΄ Αγαλιώτης), Βαρδακαστάνης (66΄ Κακολύρης Β.), Κακολύρης Α.(53΄ Αρβανιτάκης), Κουτουλογένης, Κιδέρι, Ζώντος (66΄ Καλόφωνος).
Οι Νέοι παίζοντας υπεροπτικά και μένοντας στο του 7-0 του πρώτου γύρου ηττήθηκαν με 2-1 πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση και μη μπορώντας σε κάνενα σημείο της αναμέτρησης να μπουν στο ρυθμό του αγώνα.
Αναλυτικά:
Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Μαρίνου και στο 32΄ οι παίκτες του Αντώνη Χρυσανθακόπουλου απάντησαν και συγκεκριμένα με τον Λιαρόπουλο (αποτέλεσμα ημιχρόνου).
Στην επανάληψη και στο 76΄ τη νίκη στη Ζάκυνθο χάρισε ο  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.\
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Καλογεράκος (Ζάκυνθος) με βοηθούς τους Βασίλη Μπέη και Γεράσιμο Στεριώτη.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος):Σακελλαρίου (46΄ Βλάχος), Λούσκος (75΄ Σταθόπουλος), Γιαννακόπουλος (20΄ Μπατζάκας), Μαρίτσας, Σταματόπουλος, Σώκαλλης, Λιαρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Στασινόπουλος, Μαράτος, Τριτάρης.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αποστόλης Τζαμαλής): Μουζάκης, Παναγόπουλος, Αντίοχος (75΄ Μπάστας), Κολέτσης, Καλόφωνος, Σκιαδόπουλος, Σπίνος (60΄ Σταμίρης), Κλάδης (58΄ Καραμαλίκης), Μαρίνος, Μεταξάς, Τσουκαλάς.
Εικόνα 646

 

Print Friendly, PDF & Email