ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ) 2014-2015 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Στην «ρωσική ρουλέτα», δηλαδή στην διαδικασία των πέναλτι, κρίθηκε ο τελικός του κυπέλλου Ηλείας.

Κυπελλούχος Ηλείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 στέφθηκε ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο που επικράτησε με 5-4 του Ξενοφώντα Κρεστένων.

«Ήρωας» για την ομάδα της Αμαλιάδας ήταν ο τερματοφύλακας Θανάσης Αλεξανδρόπουλος που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Ντίνου Παναγιωτόπουλου, που έτσι άθελα του έγινε ο «μοιραίος» παίκτης για την ομάδα του.

 

Η διαδικασία των πέναλτι

1ο πέναλτι: Κουτελιέρης 1-0, Θωνιάτης 1-1

2ο πέναλτι: Αθ. Αντωνόπουλος 2-1, Αναμουρλίδης 2-2

3ο πέναλτι: Μπουτσικάκης 3-2, Λώλης 3-3

4ο πέναλτι: Σ. Αντωνόπουλος 4-3, Αγγ. Ζαπάντης 4-4

5ο πέναλτι: Δούλος 5-4, Παναγιωτακόπουλος αστόχησε (απόκρουση Αλεξανδρόπουλου)

 

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αστέρας: Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Δαβουρλής, Κουτελιέρης, Τσουκαλάς Δ., Μαρκόπουλος, Δούλος, Μπρης, Λυμπέρης (57`Μπράβος), Τσουκαλάς Π. (81′ Αντωνόπουλος)

Ξενοφών: Θεοδωρακόπουλος, Λιαμπότης, Διονυσόπουλος, Αναμουρλίδης, Λώλης, Θωνιάτης, Κουτσογιαννάκης Π. (113′ Αγγ.Ζαπάντης), Κουτσογιαννάκης Α. (72′ Ζούλης), Δημάκης, Παναγιωτακόπουλος, Ασημακόπουλος (53΄Αχ. Ζαπάντης)

 

Διακριθέντες και διαιτησία

Από τους Κυπελλούχους ξεχώρισαν  Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Μπρης, Δαβουρλής,  και Δ. Τσουκαλάς, ενώ από τους ηττημένους οι Αναμουρλίδης, Λώλης, Θεοδωρακόπουλος, Γ. Διονυσόπουλος  και Θωνιάτης . Ο διαιτητής Παναγιώτης Παυλόπουλος ήταν άριστος και δίκαιες και οι 8 κίτρινες κάρτες που μοίρασε…. Σ. Αντωνόπουλος, Δαβουρλής, Δ. Τσουκαλάς, Μπρής (Αστέρας) – Θωνιάτης, Λιαμπότης, Λώλης, Π. Κουτσογιαννάκης (Κρέστενα). Πολύ καλά πήγαν και οι βοηθοί Κορδάτος και Τσάκαλης, με τον δεύτερο να κάνει  μια υπόδειξη λάθος σε επίθεση του Αστέρα.

Print Friendly, PDF & Email