GRASSROOTS 2019-2020 στην ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

GRASSROOTS 2019-2020 στην ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Το άνοιγμα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία, η προσφορά των γνώσεων και της οργάνωσης στις μικρότερες ηλικίες και η παροχή βοήθειας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες είναι ο στόχος του προγράμματος Grassroots της UEFA, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δ.Δ. Κέντρου Πηνείας το Σάββατο 05/10/2019 με την συμμετοχή περίπου 25 παιδιών της τοπικής κοινότητας.

Το πρόγραμμα υλοποίησε ο Grassroots Manager ΕΠΟ κ. Χρήστος Σίσκος ο οποίος μίλησε στους συμμετέχοντες∙ παρευρεθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, το μέλος της Ε.Ε./ΕΠΣΗ κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, η άμμισθη ειδική σύμβουλος ΕΠΣΗ κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση αυτών των δράσεων) και ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καλυβίων κ. Ανδρέας Κορμπάκης. Παρών και ο υπεύθυνος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ κ. Φανούρης Λιγγόπουλος.

Μετά την ομιλία του κ. Σίσκου και του κ. Χρυσανθακόπουλου ακολούθησε δίτερμα και μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες μπλουζάκια της UEFA και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Την προηγούμενη μέρα Παρασκευή 04/10/2019 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο αναπτυξιακών ηλικιών στο Ενωσιακό Γήπεδο όπου παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έδωσαν το παρών πολλοί προπονητές των ακαδημιών της Ένωσής μας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Σίσκο.

Print Friendly, PDF & Email