Ιστοσελίδες Ομάδων

ΕΠΣ Ηλείας

Φτιάξτε το site της ομάδας σας μόνο με 12€ / μήνα

Η Ε.Π.Σ. Ηλείας εξασφάλισε και σας προσφέρει την δημιουργία του site (φιλοξενία, διεύθυνση, σχεδιασμό και κατασκευή) στην τιμή των 12€/μήνα.

Γενικές πληροφορίες

Η Ε.Π.Σ. Ηλείας θέλοντας να αναβαθμίσει το προφίλ όλων των ομάδων της και στα πλαίσια του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού που συνεχίζει να πραγματοποιεί, προσφέρει την δυνατότητα στις ομάδες όλων των κατηγοριών να αποκτήσουν το δικό τους επίσημο site (ιστότοπο), υπό την σκέπη του eps-ilias.gr. Έτσι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να αποκτήσουν την δική τους ξεχωριστή διαδικτυακή διεύθυνση, που θα έχει την μορφή onoma-omadas.eps-ilias.gr (π.χ. aiasgastounis.eps-ilias.gr).

Η κάθε ομάδα μπορεί να καταχωρεί στο site της όσα διαφημιστικά banner επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην κάθε ομάδα, όχι μόνο να καλύψει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αλλά και να έχει κέρδος από την λειτουργία της.

Το site της κάθε ομάδας περιλαμβάνει:

Νέα- Ανακοινώσεις

Όλα τα νέα & οι ανακοινώσεις του συλλόγου παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να σχολιάζουν και να γράφουν τις απόψεις τους έτσι ώστε να υπάρχει άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της ομάδας και των φίλων της. Την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας (πολύ εύκολη διαδικασία για έναν απλό χρήστη) την αναλαμβάνει η ίδια η ομάδα, η οποία έχει και την ευθύνη για αυτό.

Γενικές πληροφορίες- Φωτογραφίες

Γενικές πληροφορίες για τον σύλλογο, ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, παίκτες, διοικητικό συμβούλιο, χάρτης με τη θέση του γηπέδου.

Παρουσίαση παικτών

Αναλυτική παρουσίαση όλων των παικτών του συλλόγου με φωτογραφίες, πληροφορίες και πλήθος στατιστικών στοιχείων για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Πρόγραμμα- Αποτελέσματα- Βαθμολογία

Εικόνα όλων των αγώνων της ομάδας, πρόγραμμα & αποτελέσμτα, βαθμολογία κατηγορίας/ομίλου καθώς και προϊστορία των επερχόμενων αναμετρήσεων.

Στατιστική ανάλυση

Στατιστική ανάλυση της ομάδας με πίνακες και διαγράμματα (σκόρερ, κόκκινες κάρτες, γκολ ανά αγώνα, πέναλτι, αυτογκόλ, ευρύτερη νίκη/ήττα κ.α.).

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά δεδομένα είναι άμεσα συνδεδεμένα με το site της Ε.Π.Σ. Ηλείας και ενημερώνονται αυτόματα.

Χώρος διαφημίσεων

Χώρος για προβολή διαφημιστικών banner και χορηγών. Πρέπει να τονισθεί ότι στο site της η κάθε ομάδα μπορεί να καταχωρεί όσα διαφημιστικά banner επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην κάθε ομάδα, όχι μόνο να καλύψει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αλλά και να έχει κέρδος από την λειτουργία της.

Στοιχεία επικοινωνίας

Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα, σύνδεσμοι προς τα social media (facebook, twitter κ.α.) και φόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας.