2nd Goalkeeper Camp 2021

‼ Το 2nd Goalkeeper Camp 2021 είναι για δεύτερο καλοκαίρι … γεγονός 🧨🧨💣💣
Το πρώτο και αρτιότερο Camp εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης για την θέση του τερματοφύλακα στην Ηλεία έγινε πλέον θεσμός και επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να χαρίσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά μία φανταστική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες!
Με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στα πρωτόκολλα και τις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και δίνοντας μεγάλη έμφαση στον τεχνικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα του σεμιναρίου, οι εμπνευστές και εκπαιδευτές του Goalkeeper Camp, Παναγιώτης Λαδάς, Γιώργος Λαδάς και Παναγιώτης Παναγούτσος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν και αυτό το καλοκαίρι ενδιαφερόμενους αθλητές κάθε ηλικίας, στο πιο άρτιο και επιμορφωτικό σεμινάριο που οργανώνεται στην Ηλεία αποκλειστικά για την θέση του τερματοφύλακα. Όπως και το 1st Goalkeeper Camp 2020, έτσι και η φετινή προσπάθεια θα πλαισιωθεί με σημαντικές παρουσίες και προσωπικότητες τόσο από τον χώρο του αθλητισμού όσο και από τον επιστημονικό τομέα, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα μεταλαμπαδεύσουν στους συμμετέχοντες όλα τα … μυστικά της θέσης!
Φυσικά ύστερα από την μεγάλη περσινή επιτυχία και την άψογη συνεργασία όλων των πλευρών, το 2nd Goalkeeper Camp 2021 δεν θα μπορούσε να αλλάξει … σπίτι, λαμβάνοντας εκ νέου χώρα στον πανέμορφο και εξαιρετικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας (Μελιτσόπουλος Park) από τις 28/6 έως τις 3/7.  
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται αυστηρά υπό την μορφή personal training και ως εκ τούτου θα τηρηθεί συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας για όσους ενδιαφερόμενους δηλώσουν συμμετοχή.
Το Camp διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και έχει την απόλυτη υποστήριξη όλων των ακαδημιών! 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
Παναγιώτης Λαδάς – Προπονητής τερματοφυλάκων (Παναχαϊκή) 
Γιώργος Λαδάς – Τερματοφύλακας (Ολυμπιακός Βόλου)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Παναγιώτης Παναγούτσος – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Γραμματειακής Υποστήριξης (ΠΑΟ Βάρδας), Μέλος των επιτροπών δημοσίων σχέσεων και αναπτυξιακών ηλικιών της ΕΠΣ Ηλείας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Παναγιώτης Παναγούτσος – τηλ. 6975588965
Παναγιώτης Λαδάς – τηλ. 6984571494
Γιώργος Λαδάς – τηλ. 6983792157
Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε … 1️⃣🧤 Γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται, ώστε η δημιουργία να πηγαίνει μπροστά! 👊👊⚽⚽🔝🔝

Print Friendly, PDF & Email