Γ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

 

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 5-0

Στο 3′ ο Σελμανάι με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Καπούταγλη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 27′ σουτ του Αποστολίδη από το ύψος της περιοχής έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης και στην επαναφορά ο Κιοσσές σούταρε και πάλι ο τερματοφύλακας της Βάρδας έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28′ ο Τριμπόνιας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καπούταγλη ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Στο 29′ διαγώνιο σούτ του Κιοσσέ, έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας της Βάρδας.

Στο 36′ ο Αποστολίδης με ένα αριστοτεχνικό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπούταγλη για να γίνει το 2-0.

Στο 43′ χάθηκε καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ με το Γούρμο, μήπως μείωνε το σκορ.

Στο 46′ από μπαλιά του Παλαιοπάνου στην πλάτη της άμυνας ο Αποστολίδης βγήκε μόνος του με τον Καπούταγλη, που πρόλαβε και έδιωξε σώζοντας την εστία του.

Στο 53′ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αποστολίδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 56′ μπαλιά Τριμπόνια στον Σελμανάι μέσα στην περιοχή , πρόλαβε όμως και έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 59′ ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ και κεφαλιά του Σιδέρη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή του Πονηρού.

Στο 62′ σουτ του Σελμανάι έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης.

Στο 64′ μπαλιά του Παλαιοπάνου στον Αποστολίδη ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα της Βάρδας για να γίνει το 3-0.

Στο 79′ δυνατό σουτ του Σαμπανέι, η μπάλα άουτ.

Στο 83′ πλασέ του Ντόμα έδιωξε δύσκολα ο Πονηρός.

Στο 85′ σουτ του Σελμανάι έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης.

Στο 87′ σέντρα του Παναγιώτου όπου πετάχτηκε ο νεοεισελθών Σχοινάς και με πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 90′ ίδια φάση “καρμπόν” με το τέταρτο γκολ και με τους ίδιους πρωταγωνιστές έγινε το τελικό 5-0.

Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Καραλής (71′ Μπούρας), Τζιέρης, Παπαιωάννου, Κιοσσές, Σκεντεράι (55′ Κανταρτζής), Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (77′ Σχοινάς), Αποστολίδης, Σελμανάι.

ΠΑΟΒ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, (56′ Παλιάτσας), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης (65′ Βατσής), Γούρμος (69′ Καλογερόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι

Πηγή http://www.iliaoikonomia.gr/

Print Friendly, PDF & Email