ΒΙΚΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΗΛΕΙΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ

 

viky-1

Καταθέτω σήμερα ενώπιον της ποδοσφαιρικής οικογένειας την υποψηφιότητά μου για τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου 2016.

Μια υποψηφιότητα ενωτική, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια των συγκρούσεων και των τακτικισμών.

Είναι μια απόφαση που έλαβα μετά από πολύ σκέψη και με δεδομένη την επιθυμία μου, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως στέλεχος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, να προσφέρω και σε κεντρικό επίπεδο, ως μέλος της διοίκησης της Ε.Π.Ο.

Η συμμετοχή μιας γυναίκας στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. είναι ένα πρώτο πλην σημαντικό βήμα για την αλλαγή των ισορροπιών και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ενεργή παρουσία στο κορυφαίο διοικητικό επίπεδο εκπροσώπων του μεγαλύτερου τμήματος του πληθυσμού της χώρας.

Διαμορφώνει, έστω και σε πρώτο στάδιο, νέα δεδομένα, ειδικά μάλιστα για μορφές του ποδοσφαίρου, όπως το γυναικείο ποδόσφαιρο, που πρέπει ταχύτατα να οργανωθούν σε νέες βάσεις και να πορευτούν όπως στις ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Στη διαδικασία αυτή πολύτιμη είναι η βοήθεια της UEFA και της FIFA, που έχουν αγκαλιάσει το άθλημα στη γυναικεία εκδοχή του και συνδράμουν αποφασιστικά στην ανάπτυξή του.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας (ομόφωνη απόφαση επί των παρόντων 10) για την απεριόριστη εμπιστοσύνη  που έδειξαν στο πρόσωπο μου για να τους εκπροσωπήσω στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας επιλέγοντας με δικά μου κριτήρια το διοικητικό σχήμα με το οποίο θα είμαι υποψήφια.

Τέλος ευχαριστώ τον Δημήτρη Ελευθεριάδη που με συμπεριέλαβε στον κατάλογο των υποψηφίων του διοικητικού σχήματος του οποίου ηγείται. Εκτιμώ βαθύτατα το πρόγραμμα και τις ικανότητές του και είμαι βέβαιη πως οι εκπρόσωποι των Ενώσεων θα τιμήσουν με πλειοψηφικό ρεύμα την πρότασή του για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Δημητρακοπούλου Βίκυ

Υποψήφια Ε.Ε ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email