Γ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

asteras-argos

Χώρις νίκη παρέμεινε η ομάδα της Αμαλιάδας μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου αφού ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας απο τον Παναργειακό και βρίσκεται πλέον στην τελευτάια θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στις 09/10 αντιμετώπίζει τον ΑΙΟΛΙΚΟ εντός έδρας και θα ψάξει την πρώτη του νίκη που θα σημάνει και την επανεκκίνηση των Βυσσινί.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος (71΄Λόξας), Δούλος (46΄Νικολακόπουλος), Μελετίδης (61΄Γεωργακόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Παρασκευόπουλος.

Παναργειακός: Σαχτανίδης, Πολιανίίδης, Μηλιώτης (83΄Κωστακιώτης), Σιάτρας, Φίλης, Ζαχαράκης, Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Ζαρκάδας (85΄Παπαδόπουλος), Καλογέρης (71΄Φωκαΐδης), Πούτσι

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

Στο 6΄λεπτό ο Σαχτανίδης απέκρουσε σε κόρνερ φάουλ του Αντωνόπουλου ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄με τον Καλογέρη μετά από αδράνεια των αμυντικών του ΑΣΤΕΡΑ με τον επιθετικό του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ύστερα από μακρινή μεταβίβαση να περναέι αναμέσα τους και προλαβαίνοντας και τον Καλλιακμάνη έγραψε το 0-1. Στο 29΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν πρώτα με τον Μελετίδη το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Σαχτανίδης και στην επαναφορά ο Μπαρμπαρούσης σε κενή ερστία σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη ο ΑΣΤΕΡΑΣ έψαξε την ισοφάριση αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Σαχτανίδη ο οποίος είπε “οχι” πρώτα στον Μπράβο στο 65΄ και δύο λεπτά αργότερα στον Μπαρμπαρούση σε τετ-α-τετ.

ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ

 

Print Friendly, PDF & Email