Γ ΕΘΝΙΚΗ:ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΠΑΟΒ ΜΕ ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

paob_zeygolatio

Μονος πρώτος παρέμεινε στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Γ Εθνικής ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ μετά την νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη  με 3-1 αυτή την φορά στην μεγαλόπολη επί της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. Στο πλευρό του και 200 φίλαθλοι της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΟΞΑ: Μακρυωνίτης, Δρόσος, Πρίκας (56’ Παναγιωτόπουλος), Νάνος, Βασιλείου, Αντωνάκας, Παναγιωτίδης, Κατσαρός, Μαναριώτης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Καρούτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης Γ. (78’ Παλιάτσας), Βατσής, Σαμπανέι (65’ Καζαντζής), Ντόμας, Γούρμος (72’ Φωτόπουλος)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

Ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί.Πρώτα στο 6΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολίτη να περνά μόλις αουτ και στο 20΄ ο Βάτσης δεν πρόλαβε να “σπρώξει” την μπάλα στα δίχτυα. Στο 27΄  μετά από φάση διαρκείας ο Ντόμας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Σκόρ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ μπήκε με διάθεση να πετύχει ένα ακόμα γκολ για να κλειδώσει την νίκη και μόλις στο 7΄λεπτό του 2ου ημιχρόνου ο Βατσής μετά από ομαδική ενέργεια έκανε το 0-2. Στο 68΄ η ομάδα της Βουπρασίας ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ μετά από όμορφη συνεργασία Βατσή – Γούρμου με τον πρώτο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 88΄με κεφαλιά του Νάνου.

ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.facebook.com/drvaggos?fref=ts

Print Friendly, PDF & Email