Πρεμιέρα με το δεξί για τις Μικτές ομάδες της Ηλείας

unnamed

Πρεμιέρα με το δεξί για τις Μικτές ομάδες της Ηλείας

 

Αν και προηγήθηκαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ζακύνθου, δεν τα κατάφεραν απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ηλείας, στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάντζας Ηλείας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Το 0-1 έκανε ο Κιδέρι στο 10΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα της Ηλείας.

Στην επανάληψη τις τύχες της Ηλείας πήρε… στις πλάτες του ο Τσιγκούνης που με τρία προσωπικά γκολ έκανε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα στο 42΄ (2ο λεπτό στην επανάληψη) με σουτ εκτός περιοχής θα ισοφαρίσει σε 1-1, στο 60΄ με γυριστή κεφαλιά το 2-1 και στο 62΄ το τελικό 3-1 με κοντινό πλασέ.

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος):Μανουσιάδης, Γρηγορόπουλος, Ζωγάκης, Μουσχουλιάς, Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Λούσκος, Κοσκορής, Καραχάλιος, Ζαφειρόπουλος, Τσιγκούνης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Βλασσόπουλος, Κουτουλογένης, Ρίκος, Πομόνης, Αρβανιτάκης, Γουσέτης, Κακολύρης, Κολεύρης, Ζώντος, Κιδέρι, Βαρδακαστάνης

 

Νέοι: Ηλεία- Ζάκυνθος 7-0

Με το επιβλητικό 7-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μικτή μας ομάδα των Νέων απέναντι στην Ζάκυνθο. Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν για ένα μισάωρο, αλλά στο 30’ ήρθε το πρώτο γκολ με τον Βουργουντζή (1-0), ενώ στο 44’ ο Τριτάρης έκανε το 2-0, δείχνοντας το δρόμο για τη νίκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βουργουτζής σημείωσε το 3-0, απλουστεύοντας την κατάσταση.
Παίζοντας πλέον χωρίς άγχος τα παιδιά του Α. Χρυσανθακόπουλου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 50’ ο Βλάχος έγραψε το 4-0, στο 70’ ο Τριτάρης σημείωσε το 5-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85’ ανέβασε το σκορ σε 6-0, πετυχαίνοντας και χατ τρικ. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Νικολόπουλος, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Οι συνθέσεις
ΗΛΕΙΑ: Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σταματόπουλος, Σκαλτσάς (46’ Μαρίτσας), Αλεξόπουλος, Σακελλαρίου (55’ Λούσκος), Τριτάρης, Μαράτος ( 55’ Σταθόπουλος), Βουργουντζής, Νικολόπουλος
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μιχαλήτσος, Αντίοχος (46’ Καλόφωνος), Μαρίνος, Κολέτσης, Κυριάζος, Σκιαδόπουλος, Τσουκαλάς, Κλάδης (46’ Καραμαλίκης), Μαρίνος, Μεταξάς, Σπίνος (75’ Παπαδόπουλος)

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ 4-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Νίκος Χρονάς

ΒΟΗΘΟΙ:Λάμπρος Τζαγκαράκης – Χρήστος Τσιρογιάννης

ΣΚΟΡΕΡ:12’ Μαρκόπουλος, 13’ Συρμής, 23’ Τσουρούλας, 68’ Τογαντζής

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ 5-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λάμπρος Τζαγκαράκης

ΒΟΗΘΟΙ: Νίκος Χρονάς –Χρήστος Τσιρογιάννης

ΣΚΟΡΕΡ: 16’ Τρίγκας, 26’ 76’Σταυρόπουλος, 28’ 65’ Βέρρας/ 68’ Αντωνάτος

ΔΟΚΑΡΙ: 77’ Μπίστιχας

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Σταυρόπουλος (απέκρουσε)

 

Print Friendly, PDF & Email