ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Κ-12: ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 2-1

Σπουδάς, Αναστασόπουλος, Κολοσκόπης, Γκότσης, Τσαγδής, Γερασιμόπουλος, Κουρούβανης, Φερεκίδης, Τρυφωνόπουλος. Κουμουκέλης, Γιαννακόπουλος, Γαβριλόπουλος, Σαψάλης, Βασιλόπουλος, Ζωγόπουλος.

Κ-14 ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 3-2

Σαφαρής, Γεωργουλόπουλος, Μένα, Παπαγεωργίου, Καρακατσάνης, Λεπέτσος, Δρακόπουλος, Κακιώνης, Μούσα, Γιαννόπουλος, Σούλης. Καραντώνης, Κουτσογιαννόπουλος, Παπασωτηρίου, Μπιρμπιλης, Ρουμελιώτης, Φωτόπουλος, Βασιλακόπουλος.

 

Οι Μικτές Ηλείας επέστρεψαν με δύο ήττες από την Πάτρα, στους αγώνες με τις αντίστοιχες της Αχαΐας για την 5η αγωνιστική στον 5ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Η Κ12 ηττήθηκε 2-1 και η Κ14 3-2 και πλέον η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκόλεψε πολύ.

Η Κ12 προηγήθηκε 0-1 με τον Τρυφωνόπουλο και η Αχαΐα έκανε την ανατροπή τρία λεπτά πριν τη λήξη με σκόρερς τους Χαβάνη, Γκολφίνο. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1.

Η Κ14 έχανε 1-0 με σκόρερ τον Τσερικλό και ο Καρακατσάνης ισοφάρισε 1-1. Γερόπουλος και Τσερικλός έκαναν το 3-1 και στο β΄ μέρος (στο 50΄) ο Γιαννόπουλος μείωσε στο τελικό 3-2.

Print Friendly, PDF & Email