ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕ 2-0 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


ΝΕΟΙ ΕΠΣΜ – ΝΕΟΙ ΕΠΣΗ 0-2

Το άξιζαν και το πήραν. Μεγάλο διπλό για του Νέους της Ηλείας στην Καλαμάτά επί της αντίστοιχης μίκτης ομάδας της ΕΠΣΜ. Τα παιδιά του Αντώνη Χρυσναθακόπουλου παρά της ατυχίες και τις αναγκαστικές αλλάγές στο 10′ του Κόκκινου και του Ζαφειρόπουλου στο 35΄ο οποίος έσπασε το χέρι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομέιο κατάφεραν και πήραν την μεγάλη νίκη πρόκριση με σκορ 2-0 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ενώ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ:

Πλατής, Μπάλλας, Κωνσταντόπουλος, Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαρκόπουλος, Λούσκος, Κόκκινος (10′ Φερεκίδης, 85 Αρβανίτης), Παπαβασιλείου, Ζαφειρόπουλος (36′ Κακόγιαννος), Ζωγάκης (80 Κόσκορης).

Η ΕΙΚΟΝΑ:

Το πρώτο ημίχρονο παρά τις αναγκαστικές αλλαγές κύλισε όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί . Προσοχή στην άμυνα να μην δεχθεί γκολ,διαρκής κίνηση και πίεση ψηλά ψάχνωντας το γκολ. Το ημίχρονο τελικά έκλεισε ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΕΠΣΗ ανέβηκε πιο ψηλά και ευτύχησε 2 λεπτά αργότερα να προηγηθεί με τον Λούσκο με ωραίο πλασέ. Στην συνέχεια χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα της Ηλείας και στο 72 λεπτό ο Κακόγιαννος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΜ – ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΗ 3-1

Μπορούσαν κάτι καλύτερο. Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιφέρον για τους Παίδες της ΕΠΣΗ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 κατάφεραν να μειώσουν με 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου στο 71′  σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος. Οι παίδες της Ηλείας δημιούργησαν πολές ευκαιριές για γκολ και θα άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ:

Πετρόπουλος, Ζαγκλής, Ροδόπουλος, Φραγκοπανάγος, Τσουκαλάς, Καλογερόπουλος, Γιαννόπουλος, Στεργιόπουλος, Δουλαβέρης, Δούφας, Χατζής, (έπαιξαν και οι, Λαμπρόπουλος, Τσουραπάς, Κουτσομύτης, Αλεξόπουλος, Γκρίλλας, Κορομηλάς, Νικητόπουλος).

Η ΕΠΣ Ηλείας τα μέλη της Ε.Ε/ΕΠΣΗ, τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής ο προπονητής Αντώνης Χρυσανθακόπουλος και οι παίχτες των Μικτών ομάδων εύχονται στον Ζαφειρόπουλο Γιώργο περασττικά και στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλλογής Εθνικών Ομάδων να είναι μαζί τους στην προσπάθεια μίας ακόμα πρόκρισης.

Print Friendly, PDF & Email